Bent u op zoek naar voordelige verzekeringen in Steenwijkerland e.o.?

Een persoonlijk advies, een eerlijk en voordelig product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold. En u hoeft niet in Steenwijkerwold te wonen om lid te zijn, u bent altijd van harte welkom!

  • Geen winst oogmerk, dus lage premies. Het maken van winst is geen doel op zich. Premies kunnen daardoor laag gehouden worden.
  • 30% korting op de premie in het eerste jaar. Nieuwe klanten ontvangen in het eerste jaar een korting van maar liefst 30% op de premie. Na dat eerste jaar deelt u mee in de winstdeling.
  • Unieke winstdeling, ieder jaar uitgekeerd.De Onderlinge Steenwijkerwold heeft het maken van winst niet als doel op zich. U ontvangt jaarlijks een gegarandeerde winstuitkering die kan oplopen tot wel 30%.
  • Wij kennen de regio Steenwijkerland. De Onderlinge Steenwijkerwold bestaat sinds 1905. Wij hebben goede contacten in de omgeving en kennen de regio waar u woont.
  • Eén adres voor al uw verzekeringen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor al uw verzekeringen. Hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit, hoe hoger de ledenpoliskorting is die u ontvangt. .


Leden van de Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold kunnen van nog meer voordelen profiteren.


30% korting op brandblussers


30% retour van de factuur van de schoorsteenveger


2x per jaar gratis controle van brandblusapparaten t.w.v. ca. €25,00