Mobiele dekking

Tegenwoordig is mobiele apparatuur niet meer weg te denken uit ons leven. Vaker dan u denkt, bent u onderweg met uw waardevolle spullen. En deze vertegenwoordigen een grote waarde. Denk aan een laptop, tablet, smartphone of navigatiesysteem. Erg handig natuurlijk, maar beseft u ook hoe kwetsbaar en kostbaar dit soort mobiele apparaten zijn? Heel belangrijk om te denken aan een goede verzekering voor deze apparatuur. De mobiele dekking van Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold biedt een goede oplossing. Met de mobiele dekking zijn uw mobiele apparaten het hele jaar door verzekerd in en om het huis tegen verlies, diefstal of beschadiging.

Eigen risico

Er geldt per gebeurtenis een vast eigen risico van EUR 50,00 en een maximale vergoeding van
EUR 500,00 per gezin per jaar.

Premie

U bent tegen een scherpe premie in één keer voor al uw kostbare portable apparaten verzekerd.

Voor al uw mobiele apparaten

Een nieuwe telefoon. De laptop of computer. De draagbare DVD-speler of de E-reader. Het zijn spullen die u regelmatig gebruikt. Met de mobiele dekking van de Onderlinge Steenwijkerwold is uw mobiele apparatuur goed verzekerd.

Verzeker alleen wat u zelf graag wilt verzekeren

U kunt zelf kiezen wat u graag wilt verzekeren. Uw spullen zijn in en om het huis verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Vergoeding op basis van aankoop- of dagwaarde

Als er iets gebeurt met uw mobiele apparatuur, en u hebt schade, dan vergoeden wij dat. U krijgt bijvoorbeeld de reparatiekosten. Of een vergoeding om de apparatuur te vervangen.

Waar verzekerd?

Schade aan deze apparaten verzekeren wij als de schade ontstaan is:

·         In en om uw woning

·         Tijdens vervoer naar en van reparatiebedrijven binnen Nederland en het verblijf daar.
       Diefstal en/ of verlies is uitsluitend gedekt na (sporen van) inbraak.

Deskundig & zorgvuldig

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Persoonlijk contact

Hebt u een vraag over de schadevergoeding of over de behandeling van uw schade? Is u iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Aantrekkelijke pakketkorting

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.