Doorlopende reisverzekering

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of als er schade ontstaat aan de hotelkamer of het appartement waar u verblijft. U krijgt dan vervanging of een schadevergoeding. En moet u door een ongeval of noodgeval naar huis? Dan regelen we dat snel en goed. Omdat uw reisverzekering doorlopend is, kunt u op elk moment onbezorgd op reis.

Bagage, verblijf en vervoer

En moet u door een ongeval of noodgeval naar huis? Dan regelen we dat snel en goed. Omdat uw reisverzekering doorlopend is, kunt u op elk moment onbezorgd op reis.

U kiest: pakket standaard of pakket plus

Met het Pakket Standaard van de doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Vakanties van maximaal 45 dagen zijn dan verzekerd. Maar wilt u een langere reis maken? Of een hogere vergoeding bij schade? Kies dan voor het Pakket Plus. U bent dan 90 vakantiedagen achtereen verzekerd én extra verzekerd. Want ook uw contant geld is verzekerd, en u krijgt rechtsbijstand als dat nodig is.

Duidelijkheid over uw vergoeding

Voor spullen in uw bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet u vooraf hoeveel u maximaal vergoed krijgt. Op het dekkingsoverzicht reisverzekering staat wat u vergoed krijgt.

Met extra dekkingen op maat verzekerd

Maakt u een verre of bijzondere reis? Dan kunt u uw Pakket Standaard of Pakket Plus uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. U heeft uw extra dekking zo geregeld. Zo bent u altijd op maat verzekerd.

Service 24/7

De SOM Helpservice staat tijdens uw vakantie dag en nacht voor u klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden. Een prettig idee.

Deskundig & zorgvuldig

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de vergoeding die u krijgt? Is iets niets duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Aantrekkelijke pakketkorting

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Welke verzekering past bij u?

Pakket standaardPakket PlusAanvullende dekking mogelijk
Bagagejajanee
Reisdocumentenjajanee
Vakantieverblijfjajanee
Kostbaarhedenjajanee
Contant geldneeja nee
Annulering en garantie-annuleringneeneeja
Werelddekkingneeneeja
Wintersportneeneeja
Medische kostenneeneeja
Ongevallenneeneeja
Hulpverlening vervoermiddelneeneeja
Sportuitrustingneeneeja