Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen. En u hoeft niet in Steenwijkerwold te wonen om lid te zijn van de Onderlinge Steenwijkerwold. Ook als u woont in Willemsoord, Steenwijk, de Basse, de Baars, Witte Paarden, Oldemarkt, Blesdijke, Wolvega, Noordwolde, Eesveen, Zuidveen, Kallenkote, Nijeveen, Meppel, etc. bent u van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor advies over uw verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Onderlinge Steenwijkerwold heeft het maken van winst niet als doel op zich. Premies kunnen daardoor laag gehouden worden. We zijn geen groot commercieel bedrijf wat te maken heeft met aandeelhouders en dure commercials. Deze kosten moeten namelijk worden opgebracht via premies.

Daarom kunnen wij de premies laag houden. Hebben we in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug door een winstuitkering. Nieuwe leden ontvangen meteen in het eerste jaar een premiekorting van 30% en delen het jaar daarop mee in de reguliere winstuitkering. Het contact is persoonlijk en de lijnen zijn kort. Niet eindeloos in de wacht of 3x doorverbinden. Zoals het hoort!

Onderlinge Steenwijkerwold heeft de opstal- en inboedelverzekering, de kostbaarhedenverzekering en de mobiele dekking in eigen portefeuille. We hebben voor deze schades een samenwerking met de herverzekeraar Qbere. Mede daardoor kunnen we de premies laag houden. De overige verzekeringen hebben we ondergebracht bij SOM verzekeringen.

Fraudebeleid