Oldtimerverzekering

Veel mensen kunnen genieten van een klassieke auto met karakter. En als trotse bezitter van een oldtimer, wilt u er natuurlijk ook mooie ritten mee maken. Dan is het prettig te weten dat uw auto goed verzekerd is. Bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold snappen we dat het om een auto met historie gaat. Daarom kunt u met onze oldtimerverzekering onbezorgd de weg op.

Bij de Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold snappen we dat het om een auto met historie gaat. Daarom kunt u met onze oldtimerverzekering onbezorgd de weg op.

Al rijdt u er niet dagelijks mee; uw oldtimer moet net als een ‘gewone’ auto WA-verzekerd zijn. Daarmee bent u verzekerd als u met uw oldtimer schade of letsel bij anderen veroorzaakt. Natuurlijk kunt u óók schade aan uw eigen oldtimer verzekeren. Met de beperkte of volledige ‘cascoverzekering’.

Bent u volledig casco verzekerd en rijdt u schade aan uw oldtimer, dan ontvangt u de reparatiekosten. U bepaalt zelf waar u de oldtimer laat repareren. Het kan zijn dat uw oldtimer niet meer te repareren is. In dat geval vergoeden we de taxatiewaarde.

U rijdt niet dagelijks met uw oldtimer, waardoor er minder kans op schade is. Daarom betaalt u minder premie dan bij de ‘gewone’ autoverzekering. En uw oldtimer is verzekerd tijdens toer- en regelmatigheidsritten. Dit geldt ook voor jonge bestuurders. Ook jongeren onder de 24 jaar kunnen gewoon bij ons terecht met hun oldtimer.

Wilt u niet alleen uw auto tegen schade verzekeren, maar ook uzelf, uw passagiers en uw spullen? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft? Met onze aanvullende autoverzekeringen maakt u uw oldtimerverzekering nog completer. Uw Onderlinge vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Welke verzekering past bij u?

WAWA & Beperkt CascoWA & Volledig Casco
Schade aan anderenjajaja
Schade aan andermans spullen jajaja
Hulp na een ongeval in binnen- en buitenlandjajaja
Brandneejaja
Diefstal, inbraak, joyriding, vandalismeneeja ja
Storm, hagel, bliksem, overstromingneejaja
Botsing loslopende dierenneejaja
Ruitschadeneejaja
Botsing en aanrijdingneeneeja
Slippen, omslaan, van de weg rakenneeneeja
Hulp na pech in het buitenlandneeneeja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand, letselschade, bescherming van uw kortingjajaja