Ongevallenverzekering voor het gezin

Het lijkt zo vanzelfsprekend: samen leven, voor elkaar zorgen, werken en leuke dingen doen. Het dagelijks gezinsleven in een notendop. Maar door een ongeval kan dat plotseling veranderen.
Als een gezinslid dan overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De ongevallenverzekering is er om die financiële zorg te beperken. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Als een gezinslid dan overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De Ongevallenverzekering is er om die financiële zorg weg te nemen. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Bent u onderweg met de auto of motor? Of is uw partner of kind daarmee onderweg? Dan zijn óók de passagiers verzekerd.

Bij de ongevallenverzekering krijgt u in één keer een vast bedrag uitgekeerd. Van tevoren kiest u het maximum bedrag. U kiest een bedrag dat wij uitkeren als u of een gezinslid overlijdt. En een bedrag als iemand blijvend invalide raakt. Bij blijvende invaliditeit keren we een percentage van dit bedrag uit. Het percentage is afhankelijk van het soort letsel. Én van uw keuze voor de Standaarddekking of de Plusdekking. Zo kiest u de verzekering die bij u past.

Op ziekenbezoek naar het ziekenhuis, een aanpassing in huis, medische behandeling. Na een ongeval kunt u te maken krijgen met allerlei extra kosten. Voor deze ‘buitengewone kosten’ kunt u zich aanvullend verzekeren. We vergoeden dan de kosten die het ongeval met zich meebrengt, en die u niet van uw zorgverzekering of de gemeente krijgt vergoed.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u een vraag over de uitkering of vergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Wat is verzekerd?

Uitkering of vergoeding bij:StandaardPlusAanvullend voor
buitengewone
kosten
Blijvende invaliditeitmax. € 50.000max. € 112.500nee
Overlijden€ 7.500€ 7.500nee
Blijvende invaliditeit of overlijden van een passagier jajanee
Medische behandelingneeneeja
Voorgeschreven alternatieve behandelingneeneeja
Vervoer naar ziekenhuis of verpleeg- of verzorgingstehuisneeneeja
Hulpmiddelen, prothesen en aanpassingen in huis neeneeja
Schade aan persoonlijke spullen door het ongeval neeneeja

Ontvang gratis advies!


Hoe kunnen wij jou helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.