Inboedelverzekering

Prettig wonen betekent voor iedereen iets anders. De één houdt van luxe, de ander van eenvoud. Misschien bent u een elektronicaliefhebber, of heeft u een groot aantal boeken, cd’s of kleding. Maar wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold zijn ze goed verzekerd.

Wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij de Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold zijn ze goed verzekerd.

Met de inboedelverzekering zijn uw spullen verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, diefstal of storm.

U verzekert alle spullen in uw huis die niet aan uw woning vastzitten. Van meubels, kleding, apparatuur, sieraden en geld. Tot bijzondere kunst en dierbaar antiek. Veel spullen buiten uw huis zijn ook verzekerd. Zoals uw tuinmeubels en tuingereedschap. En heeft u spullen in een garage of schuur, of in uw auto? Ook dan kunt u op ons rekenen. Lees hiervoor goed de voorwaarden, of vraag het bij de Onderlinge Steenwijkerwold.

Schade aan uw inboedel is vervelend. En er kan veel bij komen kijken. Zeker bij een grote schade. Misschien moet u uw spullen ergens opslaan of uw tuin herstellen. Ook die kosten vergoeden wij. En worden uw huissleutels gestolen? Dan krijgt u een vergoeding om uw sloten en sleutels te vervangen. Wel zo veilig.

Als u schade aan uw spullen heeft, vergoeden we het bedrag dat nodig is om al uw spullen nieuw te kopen. Soms vergoeden we de dagwaarde, of de reparatiekosten. En voor sommige spullen geldt een maximumvergoeding. Wij vergoeden de schade, óók als uw inboedel meer waard blijkt dan het bedrag dat u verzekerd heeft. We noemen dat uw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Inboedelverzekering

Standaard
Spullen in uw huisja
Spullen in uw tuin of op uw balkonja
Schade door brand, diefstal, neerslag bliksem, storm, lekkage, vorst, vandalisme gewelddadige beroving en afpersingja
Schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken (bijvoorbeeld vallen,stoten, omvallen)nee
Vergoeding tijdelijke huisvesting, opruimkosten, tuinherstelja
Vergoeding saneringskosten, andere noodzakelijke kosten en misgelopen inkomstennee