Woonhuisverzekering

Niets is er fijner dan thuiskomen in uw eigen huis. Of u nou een riante woonboerderij tussen de uitgestrekte akkers bezit. Of een knus appartement in hartje centrum. Bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold begrijpen we dat. Daarom verzekert u met onze woonhuisverzekering méér dan alleen stenen. Dat is prettig thuiskomen.

Prettig thuiskomen

Bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold begrijpen we dat. Daarom verzekert u met onze woonhuisverzekering méér dan alleen stenen. Dat is prettig thuiskomen.

Altijd goed verzekerd

Met onze woonhuisverzekering is uw huis verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, storm of vorst.

Uw woning en méér

U verzekert uw woning en alle zaken die bij uw woning horen. Dus ook zonnepanelen, funderingen, kelders, bijgebouwen en aanbouwen. We vergoeden niet alleen de schade aan uw woning zelf, maar we houden ook rekening met extra kosten die u moet maken als u schade aan uw woning heeft. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ergens anders moet wonen, of als u kosten maakt om de schade te beperken.

Glas en tuin ook verzekerd

Zijn uw ruiten beschadigd, en is het geen bijzondere glassoort? Dan krijgt u de schade vergoed. En ligt uw tuin overhoop na een brand, explosie, bliksem of aanrijding? Ook dan helpen we u verder. We vergoeden tot een bepaald bedrag de aanleg, bestrating en beplanting van uw tuin. Net als de planten op uw balkon en terras.

Wij vergoeden de herbouwwaarde

U verzekert de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw te bouwen. Wij vergoeden de schade, óók als de herbouwwaarde van uw woning hoger blijkt dan het bedrag dat u verzekerd heeft. We noemen dat uw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

Deskundig & zorgvuldig

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Aantrekkelijke pakketkorting

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Woonhuisverzekering

Standaard
Uw woning en alles wat daar bij hoortja
Schade door brand, diefstal, neerslag, bliksem, storm, lekkage, vorst, vandalisme, gewelddadige beroving en afpersingja
Schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken (bijvoorbeeld vallen, stoten, omvallen)nee
Glasschade en tuinherstelja
Vergoeding opruimkosten en huurwaardeja