Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold
staat al sinds 1905 voor onderlinge solidariteit.

Samen schade dragen tegen een zo laag mogelijke premie.

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold. En u hoeft niet in Steenwijkerwold te wonen om lid te zijn van de Onderlinge Steenwijkerwold. U bent altijd van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor advies over uw verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke en agrarische ondernemers.

  • Geen winst oogmerk, dus lage premies. Het maken van winst is geen doel op zich. Premies kunnen daardoor laag gehouden worden.
  • 30% korting op de premie in het eerste jaar. Nieuwe klanten ontvangen in het eerste jaar een korting van maar liefst 30% op de premie. Na dat eerste jaar deelt u mee in de winstdeling.
  • Unieke winstdeling, ieder jaar uitgekeerd.De Onderlinge Steenwijkerwold heeft het maken van winst niet als doel op zich. U ontvangt jaarlijks een gegarandeerde winstuitkering die kan oplopen tot wel 30%.
  • Wij kennen de regio Steenwijkerland. De Onderlinge Steenwijkerwold bestaat sinds 1905. Wij hebben goede contacten in de omgeving en kennen de regio waar u woont. Wij weten wat er speelt. Daarom kunnen we u snel en persoonlijk helpen.
  • Eén adres voor al uw verzekeringen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor al uw verzekeringen. Hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit, hoe hoger de ledenpoliskorting is die u ontvangt. Deze korting kan oplopen naar 10%.

Leden van de Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold kunnen van nog meer voordelen profiteren.


30% korting op brandblussers


30% retour van de factuur van de schoorsteenveger


2x per jaar gratis controle van brandblusapparaten t.w.v. ca. €25,00